menukort

Retter til enhver smag og anledning

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag, når det kommer til vores mad.
Hos os er alt lavet fra bunden med kærlighed og omhu for at sikre den bedst mulige kulinariske oplevelse til vores gæster.

Som en ekstra bonus har vi et tæt samarbejde med vinleverandøren Kjær & Sommerfeldt, der sikrer, at vores vinkort altid er fyldt med kvalitetsvine, der komplementerer vores retter på perfekt vis. Fra boblende prosecco til forfriskende rosé og et bredt udvalg af andre gode vine, har vi altid noget for enhver smag.

Oplev vores passion for velsmagende mad og gode vine på Hotel Kirkedal – bliv inspireret af vores menu herunder! Og har du andre ønsker, vil vi gerne imødekomme dem!

Foretter

Klar hønsekødsuppe med kød- og melboller, hertil lune flutesKr. 78,-
Serranoskinke med melon, salat med balsamico creme – flutes og smørKr. 78,-
Tarteletter, ananasring eller ”skal” med høns i aspargesKr. 78,-
Røget unghanebryst med estragonmayo og marineret salat – flutes og smørKr. 88,-
Carpaccio på salat, pesto, parmesan og ristede kerner – flutes og smørKr. 98,-
Varmrøget laks med mild peberrodscreme, salat og syltede fennikel – flutes og smørKr. 98,-
Varmrøget laksemousse på salat med frisk lime – flutes og smørKr. 78,-
Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer på sprød salat – flutes og smørKr. 78,-
Tunmousse med rejer, salat og asparges – flutes og smørKr. 78,-
Koldrøget laks med friske krydderurter, ristet rugbrød og dildKr. 98,-
Spinatroulade med laks på mangobund – flutes og smørKr. 98,-
Skaldyrssalat på sprød salatbund, frisk mango/chili – flutes og smørKr. 98,-
Kold hjemmelavet hønsesalat med bacon og mandariner – flutes og smørKr. 78,-
Cremet fiskesuppe med hvid fisk, urter og safran – flutes og smørKr. 98,-
Fisketallerken med 3 sæson bestemte fisk, rogn, dild og citrusKr. 108,-
Tapastallerken med 4 udvalgte ting – flutes og smørKr. 108,-
Fiskesymfoni af kold torsk, rejer, citron, dild og kaviar – flutes og smørKr. 108,-
Røget dyrekølle på salatbund med kumquat kompot og tranebær – flutes og smørdagspris
Jomfruhummerhaler, lime, smør, hvidløg og karry – flutes og smørdagspris
Pil selv rejer, med rørt mayo og citrus – flutes og smørdagspris

Hovedretter

Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesovs og rødbederKr. 168,-
Gl. dags grydestegt kylling med kartofler, mormorsalat, agurkesalat og skysauceKr. 155,-
Glaseret landskinke med årstidens grønt, flødekartofler og skysauceKr. 165,-
Klassisk hamburgerryg med årstidens grønt, petit kartofler og aspargessauceKr. 165,-
Orangemarineret svinekam med små timian kartofler, grønne bønner med glaserede perleløg, årstidens salat med frugt, sommer ”waldorfsalat” og skysauceKr. 178,-
Helstegt svinekam, hvide og brune kartofler, æble, rødkål, chips, sødt og surtKr. 178,-
Fyldt svinemørbrad med årstidens grønt, valgfri salat, petit kartofler og flødesauce med svampeKr. 178,-
Stegt andebryst med æble, hvide og brune kartofler, svesker, chips, rødkål, sødt og surtKr. 188,-
Rosastegt kalvefilet med 2 slags salater, små petit kartofler og rødvinssauceKr. 198,-
Rosastegt oksefilet med bagte rodfrugter, sesamstegte petit kartofler, valgfri salat og rødvinssauceKr. 198,-
Helstegt udbenet lammekølle med hvidløg og persille, flødekartofler, tomatsalat med oliven og feta, mintgelé og skysauceKr. 198,-
Helstegt krondyrfilet, baconsvøbte dadler, waldorfsalat, persille kartofler, kompot og vildtsauceKr. 235,-
Helstegt kalvemørbrad, variation af ristede svampe, æblechutney med rødløg, valgfri salat, petit kartofler og pebersauceKr. 225,-

Dessert

Dessert symfoni med brownie, is og bærKr. 78,-
Pandekager med vanilje is, bær og chokoladesauceKr. 88,-
Bagt æblekage med kold flødeskumKr. 68,-
Citronfromage, ananasfromage eller appelsinfromageKr. 68,-
Trifli med jordbær og rabarber – hertil kold flødeskumKr. 68,-
Ostetallerken med variation af 4 slags oste med kiks/brødKr. 98,-
Nøddekurv med 2 slags is og frugt symfoniKr. 88,-
Cheesecake med kiksebund, hindbær/solbærKr. 88,-
Æblecrumble med vanilje creme fraicheKr. 68,-

Natmad

Klar hønsekødsuppe med urter, kød- og melboller – flutes og smørKr. 68,-
Mulligatawny/karrysuppe med kylling og æbler – flutes og smørKr. 68,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller – flutes og smørKr. 68,-
Ungarsk gullashsuppe med oksekød og rodfrugter – flutes og smørKr. 68,-
Tarteletter med høns i aspargesKr. 68,-
Sandwich med 2 slags fyldKr. 68,-
Frikadeller med kold kartoffelsalat, rugbrød og hjemmesyltede rødbederKr. 68,-
Biksemad med spejlæg, hjemmesyltede rødbeder, sennep, rugbrød og smørKr. 48,-
Pitabrød med 2 slags kødfyld og salatbarKr. 68,-
Hotdog deluxe med hele ”svineriet”Kr. 78,-
Pølsebord med 3 slags pålæg og paté – brød og smørKr. 78,-
Ostebord 4 udvalgte oste – hertil kiks og brødKr. 98,-

Drikkevarer – afregnes efter forbrug

Husets festvin rød og hvid pr. flaskeKr, 225,-
Husets luksusvin rød og hvid pr. flaskeKr, 265,-
Riesling hvidvin pr. flaskeKr, 298,-
Italiensk god rødvinKr, 298,-
Cava – Prosecco – Asti – Moscato pr. flaskeKr, 395,-
Flaske øl Tuborg, Carlsberg og Classic pr. flaskeKr, 30,-
Fadøl alm. Eller classic 50 cl.Kr, 50,-
Sodavand på flaskeKr, 25,-
Breezers/mokaiKr, 40,-
Snaps hel flaske Kr, 350,-
Snaps ½ flaskekr, 250,-
Spiritus, Bailey, LikørKr, 30,-
Portvin, Cognac, god whisky/romKr, 40,-
Kaffe/te – pr, voksen til en festKr, 25,-
Hel flaske spiritusKr, 495,-
Drinksmix flaskeKr, 150,-
Prop penge ved medbragt egen vinKr. 200,-
Serveringsgebyr ved medbragt kage/slushice mmKr. 35/75,-

Drikkevarer – ad libitum:
Pr. person – 4 timer kr. 300,-

Velkomstdrink (Prosecco, Asti eller Cava)
Øl, vand og husets festvine – ad libitum under middagen – 4 timer
Kaffe/te med hjemmebagte småkager
Pr. person – 4 timer 300,-
Herefter kr, 75,- pr. person pr. time

Ekstra hygge til kaffen

Bailey, Cointreau kr, 30,- Portvin og Cognac kr, 40,-

Forlæng hyggen

Ønsker du efter middagen at forlænge arrangementet med øl, vand og vine
Ad libitum, tilkøbes det til kr, 75,- pr. person pr. time

Book dit ophold

Vi glæder os til at møde dig

Hotel Kirkedal har 10 dobbeltværelser, 5 familierum og 2 lejligheder.