VesterhavsCaminoen

Vandreeventyr på VesterhavsCaminoen

Glæd jer til en smuk rejse i vandrestøvlerne langs en af Danmarks mest betagende kystlinjer! Imens klarer teamet bag VesterhavsCaminoen alt det praktiske og bøvlede. De tilbyder færdigpakkede og individuelle vandreferier langs den jyske vestkyst. Dagsetaperne og sværhedsgraden varierer fra tur til tur, mens kvaliteten og servicen er intakt.

Der tilbydes 8 forskellige vandreruter, som hver især viser Vestkystens smukke og afvekslende natur. Fra de brusende bølger ved Vesterhavet til de fredfyldte klitlandskaber og skovområder. 

De færdigpakkede vandreferier inkluderer overnatning, morgenmad, sengelinned og håndklæder. Derudover kort, seværdighedsguide, madguide, praktiske informationer og telefonsupport. Der er transport tilbage til startstedet i minibus, dækning via Rejsegarantifonden og ikke mindst mulighed for at købe bagagetransport under vandreferien, så der kun skal slæbes på det vigtigste langs Vestkysten.

De garanterer, at I får autentiske og mindeværdige oplevelser med hjem i rygsækken. I kan læse meget mere om ruterne på deres hjemmeside. 

Skagerrak ruten kommer til Hotel Kirkedal

Den nye rute Skagerrak, fra Løkken til Tversted, går igennem Lønstrup. Og vi er så heldige, at vi er med på rejsen, da første overnatning finder sted på vores hyggelige gårdhotel. Læs mere om vores værelser her!

Ruten er en storslået vandring gennem den majestætiske natur langs Skagerrak og man oplever et malerisk landskab, hvor havets brusen møder klitternes sand og frodige kystnatur.

Det er en ny 3-dages vandreferie langs Skagerrak, som byder på eventyrlige oplevelser, vandreruten er fra Løkken til Tversted og første overnatning er her på Hotel Kirkedal i Lønstrup. Den anden overnatning er på Montra Skaga Hotel i Hirtshals.

Dagsetaperne er på 15-21,5 kilometer. Så der er rig mulighed for at fordybe sig i naturens mange skønheder undervejs. Læs mere om ruten og book vandreferien på deres hjemmeside. Go’ Camino!