Lønstrup i børnehøjde

Velkommen til Lønstrup, hvor der venter en verden af sjove aktiviteter og eventyr for børn!

Ved Hotel Kirkedal kan I udfordre jer selv på den nyetablerede 18-hullers minigolfbane, som står klar til leg og konkurrence året rundt. Banen er bygget op omkring Lønstrups seværdigheder, og det helt store vartegn er Rubjerg Knude Fyr som måler 6 meter midt på banen!

Tag en tur til den hyggelige dyregård tæt på Skallerup, hvor I kan møde en masse forskellige dyr, herunder blandt andre høns, æsler, dådyr, geder, katte, kaniner og marsvin. Hver morgen klokken 09:30 er der mulighed for at deltage i den spændende fodrerunde, hvor I kan samle æg fra hønsene og hjælpe med at fodre gederne og de andre dyrevenner. 

Glæd jer til rideture i de smukke klitter og langs stranden ved Skallerup Ridecenter eller Saga Heste, her er der guidede rideture for alle – uanset om du er nybegynder, letøvet eller øvet. For endnu mere underholdning kan I besøge bowlingcenteret og vandlandet ved Skallerup, eller tage på eventyr i Family Fun Park.

I byen er der ved sportspladsen en bålhytte og fodboldbane til fri afbenyttelse, og der arbejdes på igen at få en sjov legeplads til byen. Ellers har vi jo en af Danmarks allerstørste sandkasser ved Rubjerg Knude Fyr – der kan leges i sandet hele dagen lang!

Og det bedste af det hele? Vi er tæt på både Fårup Sommerland og Nordsøen Oceanarium, så der venter endnu flere sjove oplevelser lige i nærheden!

Glæd jer til en uforglemmelig familieoplevelse i Lønstrup!